Un bărbat mort, scos de scafandri din Dâmboviţa. A fost identificat drept studentul dispărutScafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au scos, duminică, din Dâmboviţa cadavrul unui bărbat. Din primele informaţii, este vorba de studentul disparut acum 10 zile in Capitala

UPDATE: Bărbatul a fost identificat ca fiind studentul dispărut acum 10 zile, informeaza Romania Tv. Din primele informaţii, este vorba de o sinucidere, având în vedere că avea legată de picioare o geantă cu pietre.

Poliţiştii au fost alertaţi că un student eminent a dispărut în data de 17 octombrie de la un cămin studenţesc situat în Splaiul Independenţei şi de atunci nimeni nu a mai reuşit de dea de el. Cătălin Ionuţ Ene a plecat joi din căminul din Regie şi nu s-a mai întors.

Cadavrul bărbatului a fost recuperat din râul Dâmboviţa între podurile Grozăveşti şi Cotroceni, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Potrivit primelor informaţii furnizate pentru B365.ro de către ISU, ar fi vorba de un tânăr de până în 30 de ani care nu prezenta leziuni, cel puţin la nivelul feţei. 

Cadavrul a fost văzut plutind pe apă, duminică, în jurul orei 12.35, de către un trecător care a anunţat imediat la 112. 

Potrivit scafandrilor, cadavrul se află într-o stare avansată de putrefacţie. 

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care bărbatul a ajuns în apă şi nici cum a survenit moartea acestuia.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, trupul neînsufleţit al tânărului fiind transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie. 

Potrivit România TV, tânărul găsit în Dâmboviţa era foarte bine îmbrăcat, încălţat şi avea cu el o geantă sport, semnalmentele potrivindu-se cu cele ale tânărului dispărut dintr-un cămin studenţesc, scrie romaniatv.net. Tânărul era din Găeşti şi de când a plecat nu a mai ştiut nimeni de el. 

Colegii lui au fost cei care i-au alertat, în primul rând, părinţii, după ce acesta nu a mai răspuns la telefonul mobil. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, are înălţimea de 1,80 m, greutate 70 kg. Tenul este deschis, ochi albaştri, faţă ovală, păr şaten tuns scurt. În momentul în care a fost vazut ultima data, era îmbrăcat cu blugi albaştri, geacă neagră de fâş şi pantofi sport de culoare deschisă.

Etichete: cămin studenţesc, Dâmboviţa, scafandri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE