DESCOPERIRE ŞOCANTĂ făcută de un client Auchan, la raionul de produse pentru bebeluşi. FOTOUn client Auchan a avut parte de o surpriză neplăcută când şi-a făcut cumpărăturile într-un hipermarket Auchan din Capitală.

Duminică, în timp ce se afla la cumpărături în hipermarketul Auchan din Drumul Dealul Bisericii 67-109, un cititor B365.ro a avut parte de o surpriză neplăcută. Atunci când a ajuns la raionul de produse pentru bebeluşi, din hipermarketul Auchan din cartierul Berceni, a descoperit că biberonul pe care voia să-l cumpere pentru bebeluşul său avea în interior un păianjen. Asta deşi biberonul, marcă proprie Auchan şi având sigla retailer-ului, era sigilat.

Dezgustat de descoperirea făcută, clientul a transmis pe adresa redacţiei B365.ro şi două imagini care susţin afirmaţiile sale.

Etichete: Auchan, hipermarket, hipermarket Bucureşti

0/1 COMENTARII
Cris
18 Nov 07:57
+0
VOTURI
-0
Foarte, foarte.... tareeeeee.... Daca identificati si tipul paianjenului si provenienta, bashina de stire era completa. Asteptam cu nerabdare sa descoperiti soareci, sobolani morti... urme de unghii in carnea tocata si altele... si sa le transformati, ca si pana acum, intr-o stire tabloida.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE