Descoperire macabră lângă Bucureşti. Bărbat ÎMPUŞCAT, găsit mort într-o maşină de un trecătorUn bărbat iranian a fost găsit împuşcat în cap într-o maşină, la marginea unui cartier rezidenţial din Voluntari, la doar câţiva kilometri de Bucureşti. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a determina modul în care a avut loc tragedia.

Barbat impuscat
Bărbat împuşcat

Poliţiştii locali investighează în prezent cazul, dorind să afle dacă victima a fost ucisă sau s-a sinucis, potrivit ştirileprotv.

Victima a fost observată într-o maşină, de către un trecător care a sunat imediat la 112. Poliţiştii şi criminaliştii nu au putut să înceapă anchetă imediat, din cauza ploii, iar probele găsite în maşină trebuiau conservate. Maşină a fost ridicată şi dusă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean din Ilfov. 

Chiar şi aşa, anchetatorii nu au confirmat încă dacă în maşină a fost găsită vreo armă sau un bilet de adio, astfel că se iau în calcul mai multe ipotezele, inclusiv cea a unui omor. Procurorii au confirmat că este vorba despre un cetăţean iranian, de 57 de ani, iar maşină este a soţiei sale. Criminaliştii vor ridică de pe mâinile acestuia reziduuri de tragere pentru a-şi da seama dacă el este cel care a folosit arma. De asemenea, snchetatorii vor interoga şi familia pentru a află dacă victima avea anumite probleme.

Etichete: bărbat împuşcat, barbat iranian mort, barbat mort in masina, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h