CONCERT Robbie Williams cu mii de fani la cozi. Cum poţi să îţi recuperezi banii de pe cardMiile de spectatori la concertul lui Robbie Williams de la Bucureşti au avut parte de cele mai vitrege condiţii în timpul show-ului artistului, după ce firma de public catering care trebuia să asigure vânzarea la eveniment s-a retras cu o zi înainte de spectacol, organizatorii fiind nevoiţi să găsească o soluţie de moment, dar care nu a făcut faţă cerinţelor. 

DESPAGUBIRI dupa concertul lui Robbie Williams. Cum poti sa iti recuperezi banii de pe card (Foto Octav Ganea/Mediafax Foto)
DESPĂGUBIRI după concertul lui Robbie Williams. Cum poţi să îţi recuperezi banii de pe card (Foto Octav Ganea/Mediafax Foto)

Organizatorii intregului show au postat de abia la finalul weekendului pe o retea sociala o "scrisoare deschisa catre publicul prezent la evenimentul anului".

"Am dorit sa acordam cat mai multor persoane oportunitatea de a-l vedea si asculta live pe Robbie Williams si sa le oferim o experienta de neuitat!

Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering, care organiza vanzarea la eveniment, ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat!

Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, incat se punea problema anularii concertului, sustine pe Facebook DD East Entertainment.

Pentru ca trebuiau sa gasesca urgent o solutie de inlocuire a vendorului, organizatorii au avut o singura optiune.

"Au fost reprezentantii firmei de catering de la Fire, care au facut tot posibilul sa ne sprijine si sa sustina vanzarea si aprovizionarea publicului la eveniment cu personalul si logistica existente pe piata in acel moment, punandu-si in joc reputatia", adauga sursa citata de ziare.com.

Organizatorii au de gand sa "depuna toate diligentele", pentru ca "firma, care a fost partenerul nostru initial de public catering, sa-si inceteze activitatea si sa nu mai aiba posibilitatea de a pune nici un organizator in aceeasi situatie ca a noastra".

CITEŞTE ŞI Un sponsor al concertului lui Robbie Williams îi face de râs pe organizatori și oferă bere gratis

Celor care au ramas cu bani pe cardurile distribuite la concert, DD East Entertainment le va rambursa sumele restante.

"Se vor putea rambursa banii ramasi pe cardurile de eveniment ale participantilor din 3 locatii din Bucuresti ale Bancii Transilvania, si anume:

1. Sucursala Alba Iulia (Piata Alba Iulia nr. 2)
2. Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22)

3. Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10) "

La acestea se adauga agentia din Cluj, agentia Matei Corvin, Cluj-Napoca, Pta Unirii, nr 22, anunta firma, care promite ca "rambursarea sumelor ramase se va realiza imediat, intr-o operatiune care dureaza cateva secunde".

Coca Cola își cere scuze pentru organizarea concertului lui Robbie Williams. Ce oferă spectatorilor 

Pentru posesorii de carduri care nu au posibilitatea de a ajunge in niciunul din cele patru puncte, rambursarea poate avea loc si in orice unitate Banca Transilvania din tara, "prin predarea cardului, impreuna cu unele date personale care sa permita efectuarea viramentului (nume si numar de cont) ".

Zecile de mii de spectatori din Piata Constitutiei au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice pentru a-si cumpara o bere sau o apa, in timpul concertului.

Ursus, firma care s-a ocupat cu distributia berii, a cerut scuze pentru toate neplacerile create si le-a promis celor nemultumiti ca vor primi sase cutii de bere, la 500 de ml.

Etichete: Banca Transilvania, bani pe card, concert robbie williams, despăgubiri

0/1 COMENTARII
ada
20 iul 18:25
+0
VOTURI
-0
Eu nu mai cred explicatiile smecherilor astora de organizatori. mereu au cate o "explicatie" lacrimogena pentru proasta lor organizare. Concertele in romania sunt organizate foarte foarte prost.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE