DESPĂGUBIRI după concertul lui Robbie WilliamsDupă ce zeci de plângeri au fost depuse la Protecția Consumatorului, firma care a distribuit berea la concertul lui Robbie Williams a anunțat că vă plăti despăgubiri celor nemulțumiți. 

Robbie Williams
Robbie Williams

După ce zeci de plângeri au fost depuse la Protecția Consumatorului, firma care a distribuit berea la concertul lui Robbie Williams a anunțat că vă plăti despăgubiri celor nemulțumiți, scrie romaniatv.net. 

Firma a postat un mesaj pe Facebook prin care şi-a cerut scuze pentru toate neplăcerile create şi le-a promis celor nemulţumiţi că vor primi şase cutii de bere, la 500 de ml.

Fiecare însă trebuie să demonstreze că a fost la concertul lui Robbie Williams. Cel mai probabil li se va cere biletul cu care au intrat la concert, apoi în maximum cinci zile vor fi verificate datele, iar în următoarele 30 de zile, "cadoul" va fi trimis către cei nemulţumiţi.

Mii de spectatori s-au arătat revoltaţi de modul în care a fost organizat evenimentul. Ei s-au plâns că nu au putut să îşi cumpere apă, iar din cauza căldurii multora li s-a făcut rău şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie a leşinat în mijlocul mulţimii şi a fost dusă de urgenţă la spital, iar o alta a suferit o criză de diabet. Mulţi au povestit că au stat mai mult la cozile cu băuturi, decât la spectacol.

Etichete: concert, despăgubiri, protecţia consumatorului, Robbie Williams

0/1 COMENTARII
Cris
20 iul 11:28
+0
VOTURI
-0
Mi se pare normal sa se dea bere GRATIS la cei care au stat la cozi, pe caldura aia...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE