Detalii despre femeia care a ameninţat la metrou. Vezi cine este şi cum a reacţionat victimaSuspecta în cazul incidentului care a avut loc vineri dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii 1 este audiată, la această oră, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera.

"Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu ştiu de ce m-a adus aici. N-am făcut nimic. Am vrut sa iau mancare la copil. Este internat la Obregia", le-a spus suspecta jurnaliştilor, după ce a fost reţinută de poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a precizat că femeia care a terorizat o altă femeie la metrou Unirii 1 a fost prinsă la ora 10.55, în zona staţiei de metrou Pipera, ea fiind depistată în baza descrierii privind vestimentaţia. Femeia are 57 de ani şi este audiată în prezent la Poliţia Capitalei.

"Persoana depistată de poliţişti este o femeie din Bucureşti şi are 57 de ani. Nu a existat contact fizic. Nu a existat un conflict fizic care să fie vizibil. Nu se cunoşteau, este prima dată când interacţionează. Femeia ameninţată s-a retras şi s-a adresat Poliţiei. Ne dorim linişte şi îi asigurăm pe cetăţeni că suntem la datorie tot timpul şi să se adreseze cu încredere Poliţiei. Aş face un apel la umanitate. Să fim mai oameni decât am fost până azi-dimineaţă. Să ne mai uităm şi la cel de lângă noi", a afirmat reprezentantul Poliţiei Capitalei.

De asemenea, poliţiştii fac verificări într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat Metrorex că a fost ameninţată vineri în staţia de metrou Pipera, anchetatorii încercând să stabilească dacă este vorba despre aceeaşi agresoare.

Un nou incident grav astăzi la metrou. O femeie a reclamat la serviciul de urgenţă 112 că a fost ameninţată de o persoană necunoscută. Incidentul s-a produs în staţia de metrou Unirii. Zeci de poliţişti au pornit imediat în căutarea suspectei. la aproximatv o oră de la realizarea apelului la numărul de urgenţă, suspecta a fost prinsă şi dusă la audieri.

Etichete: amenintare metrou, metrou bucuresti, tentativa de omor metrou

0/1 COMENTARII
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 12:11
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE