Deținătorii de Volkswagenuri cu soft mincinos ar putea primi mașini noi, GRATUITGrupul Vollkswagen ia în calcul schimbarea autoturismelor cu probleme cu unele noi, gratuit, pentru a pune capăt scandalului. 

SCANDALUL VOLKSWAGEN. SURSE: 130.000 de masini Volkswagen din Romania au softul-problema
SCANDALUL VOLKSWAGEN. SURSE: 130.000 de mașini Volkswagen din Romania au softul-problema
Foto: cronicaromana.net

Planul Violkswagen pentru Germania va fi anunţat astăzi, dar nu este obligatoriu să fie valabil în toate ţările. Potrivit analiştilor, Volkswagen ar urma să negocieze cu autorităţile din fiecare stat în parte. Una dintre opţiunile luate în calcul ar fi chiar schimbarea modelelor afectate cu alte noi. De asemenea, o altă opţiune este instalarea de convertoare catalitice mai mari, pentru a stoca emisiile nocive.

Deocamdată, directorul general al companiei a declarat într-un interviu că în luna ianuarie va începe să recheme în service maşinile pe care a fost instalat software-ul ilegal. Compania speră ca toate să fie reparate până la sfârşitul anului viitor.

În acest plan intră şi celelalte mărci din grup, precum Audi, Seat sau Skoda. Se estimează că la nivel global ar exista aproximativ 11 milioane de autoturisme produse de Volkswagen pe care este instalat softul ilegal care a stârnit uriaşul scandal

Etichete: Audi, Volkswagen

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h