Deținut încarcerat pentru omor calificat a părăsit un punct de lucru al Penitenciarului RahovaUn deținut încarcerat pentru comiterea infracțiunii de omor calificat a părăsit, luni seară, în jurul ore 20,00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Rahova, unde presta activități lucrative și desfășura activități de întărire a dispozitivului de pază, potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de Administrația Națională a Penitenciarelor.

Penitenciarul Rahova
Penitenciarul Rahova
Foto: bzi.ro

Conform sursei citate, în vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului București Rahova, precum și cooperarea cu Inspectoratul General de Poliție, IPJ Ilfov, Jandarmeria Capitalei și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Bogdan Iftimie, în vârstă de 28 de ani, era condamnat definitiv la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, clasificat în regim deschis, el având domiciliul în localitatea Secuieni, județul Bacău, se menționează în comunicatul de presă.

Deținutul are înălțimea 1,64 m, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr șaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans și jachetă culoare închisă.

Etichete: Bucureşti, detinuti rahova, Penitenciarul Rahova, Rahova

0/2 COMENTARII
Criminal
07 Mar 19:45
+0
VOTURI
-0
Un criminal are regim deschis de detenție și mai efectuează și activități de pază, în afara închisorii!
asdff
07 Mar 15:18
+0
VOTURI
-0
"condamnat definitiv la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, clasificat în regim deschis"

Criminal cu regim deschis de detentie?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE