Deţinuţii vor putea comunica online cu familiilePersoanele deținute vor avea acces la internet și vor putea sa comunice online cu familiile. De această oportunitate urmează să beneficieze deținuții care sunt la distanță mare de familie, prioritate vor avea cei care au copii minori.

Detinutii vor putea comunica online cu familiile
Deţinuţii vor putea comunica online cu familiile
Foto: ziaruldeiasi.ro

Directorul Direcției Reintegrare Socială din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Roxana Preda, a declarat vineri că deținuții din România vor putea comunica online cu familiile lor, scrie realitatea.net.

În cadrul unei dezbateri privind situatia copiilor cu parinti detinuti, Roxana Preda a declarat ca acest proiect, de facilitare a comunicarii online, a fost testat in aprilie intr-un penitenciar de femei, iar de luna viitoare urmeaza sa fie extins, potrivit ziare.com.

Ea a explicat ca, deocamdata, aceasta facilitate va putea fi asigurata doar pentru cei ale caror familii locuiesc departe de localitatea in care se afla penitenciarul, asta din cauza faptului ca la nivelul ANP nu exista, deocamdata, dotarile tehnice necesare pentru ca toti detinutii sa poata comunica online.

Roxana Preda a precizat insa ca intentia ANP este de a generaliza aceasta modalitate de comunicare.

Etichete: ANP, comunicare online, copii minori, detinuti, familii, internet, Roxana Preda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE