Deţinutul de la Jilava, care a evadat miercuri dimineaţă, a fost găsit înjunghiatDeţinutul de la Jilava care a evadat, miercuri dimineaţă, de la punctul de lucru din afara penitenciarului la care era repartizat, a fost găsit, în jurul orei 18.30, fiind înjunghiat în abdomen, potrivit reprezentanţilor închisorii.

Detinutul de la Jilava, care a evadat miercuri dimineata, a fost gasit injunghiat
Deţinutul de la Jilava, care a evadat miercuri dimineaţă, a fost găsit înjunghiat
Foto: realitatea.net

Deţinutul, pe nume Dumitru Daniel Sandu, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de o echipă mixtă, formată din angajaţi ai Poliţiei Oraşului Măgurele şi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, în holul unui bloc din localitatea Măgurele, judeţul Ilfov, scrie Mediafax.

Întrucât el prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului, a fost solicitată intervenţia unui echipaj SMURD Bucureşti. Pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate, deţinutul a fost prezentat, sub escortă, la un spital din reţeaua publică de sănătate, urmând ca organele abilitate sa elucideze cauzele producerii acestui eveniment.

Dumitru Daniel Sandu a părăsit, miercuri, în jurul orei 11.00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Bucureşti Jilava. El este condamnat definitiv la 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru furt calificat, pedeapsă pe care o executa în regim semideschis.

Etichete: deţinut, Ilfov, înjunghiat, Jilava, Măgurele

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE