Deutsche Bank face angajări în Bucureşti. VEZI JOBURILE DISPONIBILEBanca germană Deutsche Bank a inaugurat joi centrul tehnologic din Bucureşti, al patrulea birou de acest tip în lume, după două în Rusia şi unu în SUA, pentru care vor lucra circa 500 de specialişti în IT.

Deutsche Bank face angajari in Bucuresti
Deutsche Bank face angajări în Bucureşti

Deutsche Bank Global Technology Bucureşti are în prezent 65 de angajaţi, iar până la finalul anului intenţionează să ajungă la aproape 250, salariile oferite variind între 1.500 de euro şi 2.000 de euro pe lună, potrivit managerului centrului, Marian Popa.

Planul de recrutare pentru trimestrele 2 şi 3 din acest an prevăd angajarea a circa 90 de persoane, conform datelor afişate în departamentul de HR, în ziua inaugurării centrului. Cele mai multe joburi disponibile până la finalul celui de-al treilea trimestru sunt pentru poziţia de Java Developer, respectiv 60 la număr, scrie ZF. 

Deutsche Bank mai are nevoie pentru centrul tehnologic de 10 analişti QA, 10 Functional Analyst, cinci programatori C++ şi C#, precum şi trei specialişti Core Services.

„Procesul de recrutare este foarte exigent în această perioadă, cu 5-7 faze de interviuri, pentru că ne uităm doar după profesionişti de top, de nivel senior. De la 1 ianuarie 2015 începem să angajăm şi pe poziţii de junior“, a precizat Marian Popa.

Explozia dezvoltării sectorului IT de pe piaţa locală a transformat România în cel mai performant stat al UE din punctul de vedere al numărului de specialişti pe cap de locuitor, cu 64.000 de programatori acreditaţi, care lucrează pentru giganţi din domeniu, ca Microsoft, IBM, Oracle, HP sau SAP, conform unui studiu al companiei de cercetare Gartner, citat de Bloomberg.

Etichete: anagajari, Bucureşti, Deutsche Bank, it, job, locuri de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE