Dezastru ecologic în apropiere de București! Șocant ce s-a întâmplatDezastru ecologic în apropierea Capitalei. Fose septice golite direct in canalele si pâraiele care se varsă in rauri şi in zeci de bazine piscicole. Iar rezultatul poluării este dezastruos: mii de peşti morţi şi nivelul de amoniu depasit de 3 ori.

Dezastru ecologic langa Bucuresti
Dezastru ecologic lângă București

Situația se complică la Ștefănești, iar discuțiile au degenerat între administratorul complexului Cosmopolis și un consilier local, proprietar de bazine piscicole.

Totul a pornit de la faptul că angajații complexului rezidențial au fost prinși, din nou, golind fosele într-un canal.

Reprezentantii complexului rezidential sustin ca vor investiga scandalul in care a fost implicat consilierul local si reprezentantul companiei, insa despre poluarea care a distrus sute de kg de peste din zona Stefanesti, deocamdata nici un raspuns.

Ultimele controale de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ilfov au aratat efectele nocive ale poluarii atat de la complexul rezidential, dar si de la orasul Otopeni sau Aeroportul Henri Coanda, de unde sunt suspiciuni ca se deverseaza apele reziduale dupa degivrarea avioanelor.

 

Etichete: dezastru ecologic, stefanesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE