Dezastru la lucrările pentru nodul rutier Virtuţii:Proiectul este blocat! VIDEO cu situaţia actualăAsociaţia Pro Infrastructură susţine că stadiul lucrărilor la nodul rutier Virtuţii, parte din proiectul penetraţiei Splai-Ciurel-Autostrada A1, este "catastrofal", proiectul fiind blocat "blocat de prostia, neputinţa, indecizia şi lipsa de viziune ale autorităţilor locale". Contractul a fost semnat acum aproape 12 ani, în octombrie 2007, şi avea un termen de execuţie de 35 de luni, dar foarte multe aspecte nu sunt rezolvate. "Exasperant este că în trei ani de zile administraţia Firea nu a fost în stare să ia o decizie cu privire la continuarea drumului până în Autostrada A1", a transmis Asociaţia.

Nodul rutier Virtutii, departe de a fi terminat
Nodul rutier Virtuţii, departe de a fi terminat
Foto: captură foto

"DEZASTRU la nodul rutier Virtuţii, parte din proiectul penetraţiei Splai-Ciurel-Autostrada A1. Faţă de filmarea noastră din urmă cu un an, avansul este catastrofal, în unele zone fiind practic inexistent. Evident, am avut dreptate. Nu doar că nu a fost finalizat în 2018, ci nici în 2019 nu va fi gata dacă nu se schimbă ceva URGENT!", au scris reprezentanţii Asocieţiei Pro Infrastructură pe pagina de Facebook.

Potrivit acestora, "proiectul este blocat de prostia, neputinţa, indecizia şi lipsa de viziune ale autorităţilor locale".

"Atenţie, exproprierile NU sunt rezolvate, relocările de utilităţi NU sunt terminate, iar finanţarea precară este aceeaşi de ani de zile. Firesc, tergiversările nepermise generează dispute interminabile între Primărie şi constructori. Unii se fac că lucrează, ceilalţi că îi plătesc. Contractul a fost semnat acum aproape 12 ani, în octombrie 2007, şi avea un termen de execuţie de 35 de luni", au mai transmis rprezentanţii Asociaţiei.

Aceştia afirmă că proiectul este "departe de un deznodământ".

"Exasperant este că în trei ani de zile administraţia Firea nu a fost în stare să ia o decizie cu privire la continuarea drumului până în Autostrada A1 (o distanţă de 8,3 km), el fiind gândit ca o alternativă la ultra-aglomeratul bulevard Iuliu Maniu. Fără această străpungere, nodul Virtuţii nu rezolvă mare lucru. RUŞINE!", au mai scris pe Facebook reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Etichete: Bucureşti, nod rutier, pro infrastructura, soseaua virtutii, Virtuţii

0/1 COMENTARII
miki33
10 mai 10:15
+0
VOTURI
-0
As vrea sa vad si ministrul transporturilor implicat direct si cu masuri luate imediat sa deblocheze lucrarile si sa nu lasam totul pe seama primariei.Propun sa se face legaturile cu str.Virtuti si sa se dea in folosinta apoi se pot continua lucrarile cand se vor rezolva expropierile.De ce platesc in continuu o firma care nu face nimic?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h