Dezastru pentru posturile de sport ale RCS-RDS. Rating ZERO pentru intervale orare întregiDigisport 2, unul dintre canalele de sport ale RCS-RDS, are intervale orare în care are zero puncte de rating. Nici Digisport 1 nu o duce mult mai bine.

RCS&RDS
RCS&RDS

Astfel, într-o zi obişnuită cum a fost ziua de 2 mai, Digisport 2 a avut ore întregi în care a fost total pe zero, conform cifrelor de audienţă, scrie capital.

Pe segment naţional, ratingul mediu pe întreaga zi a fost de 0.1 puncte, la fel ca şi pentru Prime Time. Digisport 1 a avut un rating mediu pe întreaga zi de 0.5 puncte, iar în Prime Time a înregistrat o audienţă de 1.6 puncte.

Televiziunea de nişă Digi Sport a început să emită în data de 23 iulie 2009. În martie 2010, RCS&RDS a primit acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a începe să transmită programe şi în High Definition (HD). În 2 iunie 2011, RCS&RDS a primit aprobarea CNA să difuzeze programul televiziunii Digi Sport (cu varianta Digi Sport Hu), în mai multe ţări din Europa, pe canalele secundare Digi Sport Plus (cu varianta Digi Sport Plus Hu), Digi Sport Plus 1 şi Digi Sport Plus 2.

Etichete: digi, digi sport, rating digi, rating digi sport, televiziune rcs rds, televiziune sport

0/1 COMENTARII
ced
04 May 20:48
+0
VOTURI
-0
Cine v-a platit bai fratilor? Uitati-va la audientele pe medie pe zi sa vedeti in martie si aprilie ca Digi Sport 1 este pe primul loc, pe 2 este Sport.ro si pe 3 Digi Sport 3.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE