DEZASTRUL de la RADET: Pierderile de apă caldă sunt uriașe din cauza conductelor vechi



Pierderile din rețeaua de termoficare aduc cheltuieli suplimentare. Pe care, până la urmă, tot consumatorii le plătesc. Din cauza conductelor vechi de aproape jumătate de secol pe care RADET le are în București, pierderile de apă caldă și căldură ajung la 1,3 miliarde de litri în fiecare lună de iarnă. Calculele aparțin administratorului judiciar al ELCEN, potrivit stiri.tvr.ro.

Radet
Radet

Din apa caldă și căldura furnizate bucureștenilor se pierd pe traseu mii de tone de apă. Reprezentanții ELCEN susțin că, din această cauză, sunt nevoiți să compenseze cu apă de adaos: 1225 de tone pe oră vara și 1835 de tone pe oră în sezonul rece. Dar valorile maxime pot ajunge la 2600 de tone.

Aceasta, în condițiile în care trei sferturi din rețeaua de conducte a RADET este mai veche de 40 de ani.

Iar nota de plata ajunge, lună de lună, la consumatorii care depind de cele două companii ca să aibă în case apă caldă și căldură.

Reprezentanții administratorului judiciar al ELCEN avertizează că situația ar putea deveni și mai dramatică dacă primăria nu își va plăti cât mai repede datoria istorică de peste 3 miliarde și jumătate de lei pe care o are către compania de termoficare.

Am cerut un punct de vedere de la oficialii RADET în legătură cu pierderile din rețea. Dar au refuzat să comenteze. Ne-au transmis însă că vor face o conferință de presă pe această temă, săptămâna viitoare.

Etichete: apă, conducte vechi, dezastru, pierderi, RADET

0/1 COMENTARII
FIFOCapitals@gmail.com
25 sep 02:56
+0
VOTURI
-0
Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....   

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE