DEZVĂLUIRE în cazul morţii poliţistului din coloana oficială a lui Oprea.Ce s-a întâmplat în acea ziBogdan Cosmin Gigina, poliţistul din coloana oficială a lui Gabriel Oprea care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o groapă, ar fi făcut parte din trei coloane oficiale în acea zi, potrivit unor surse.

DEZVALUIRE in cazul mortii politistului din coloana oficiala a lui Oprea.Ce s-a intamplat in acea zi
DEZVĂLUIRE în cazul morţii poliţistului din coloana oficială a lui Oprea.Ce s-a întâmplat în acea zi
Foto: zonainterzisa.ro

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Mediafax, citat de Realitatea.net, că poliţistul Bogdan Gigină, care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce se afla în dispozitivul care îl însoţea pe vicepremierul Gabriel Oprea, a făcut parte din trei coloane oficiale în ziua producerii accidentului.

Poliţistul mort în coloana oficială a lui Oprea a trecut de 5 ori pe lângă groapă în aceeaşi zi

Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), în cazul accidentului în urma căruia a murit poliţistul Bogdan Gigină se fac cercetări într-un dosar deschis, pe 20 octombrie, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti pentru ucidere din culpă.

DOSAR PENAL pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului mort în coloana oficială a lui Oprea

"Până în prezent, în cauză au fost efectuate o serie de acte de urmărire penală precum: audierea unor martori, solicitarea unor înscrisuri şi informaţii de la diferite instituţii, ridicarea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere", se arată în documentul citat.

Surse: Klaus Iohannis cere clarificări în cazul poliţistului mort din coloana oficială a lui Oprea

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, că la Parchetul Capitalei au dat declaraţii, în calitate de martor, doi colegi ai lui Bogdan Gigină care erau în dispozitivul de însoţire a coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea. Aceştia au arătat, în declaraţiile date, cum s-au derulat faptele în ziua accidentului.

Ponta acuză PNL că foloseşte tragediile ca să câştige capital politic: "Ăsta e un semn de barbarism"

Etichete: bogdan cosmin gigina, mort coloana oficiala oprea, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE