DGASPC Sector 6 caută specialişti care vor să activeze ca voluntari în domeniul socialÎn cadrul proiectului "Şcoala de voluntari", iniţiat în urmă cu un an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează o selecţie de persoane interesate să activeze în calitate de traineri în domeniul social.

DGASPC Sector 6 cauta specialisti care vor sa activeze ca voluntari in domeniul social
DGASPC Sector 6 caută specialişti care vor să activeze ca voluntari în domeniul social
Foto: primarie6.ro

Sunt aşteptaţi profesionişti din diverse domenii de activitate, care îşi doresc să împărtăşească în mod benevol din experienţa şi cunoştinţele teoretice acumulate. Persoanele selecţionate vor participa la o sesiune de formare în care vor prevala metodele interactive de predare şi formare.

Înscrierile au loc în perioada 21 – 31 octombrie 2014. Persoanele interesate pot trimite un CV, o scrisoare de intenţie şi una de recomandare la adresa de email voluntariatformare@dgaspc6.com cu specificarea ,,vreau să fiu trainer în proiectul ,,Şcoala de Voluntari". Persoana de contact: Ana-Maria Gabor, tel. 0727 466 398.

Ediţia anterioară a proiectului „Şcoala de voluntari" s-a adresat celor interesaţi să activeze în domeniul social pe raza Sectoului 6, şi a cuprins o serie de cursuri cu tematici diverse precum:
,,Comunic, deci exist!";
,,Banii pot lucra pentru tine";
,,Management de proiect";
,,Hai să ne jucăm!";
,,Atenţie, vorbesc!";
„Eu conduc, tu conduci...Suntem o echipă!";
,,Cine sunt şi ce vreau să fac?";
„Curs de prim-ajutor de bază".

La iniţiativa Primăriei Sectorului 6, voluntariatul în domeniul social a luat amploare, multe persoane, cu precădere tineri şi adolescenţi, susţinând în mod benevol o serie de programe precum: tabere de dezvoltare personală şi cursuri de engleză sau matematică pentru copiii defavorizaţi, animaţie în şcoli şi grădiniţe, programe de reabilitare a copiilor cu autism etc.

Etichete: DGASPC Sector 6, Sectorul 6, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h