DIESELGATE: Peste 100.000 de mașini Volkswagen cu probleme în RomâniaAproximativ 100.000 de mașini din România ar avea instalat programul care trişează la testele eco. Registrul Auto Român aşteaptă datele de la Volkswagen pentru a şti la care din modelele din România sunt probleme şi ce maşini ar putea ajunge în service.

Cum poti afla daca masina ta Volkswagen are instalat "softul problema"
Cum poţi afla dacă maşina ta Volkswagen are instalat "softul problemă"

Volkswagen recheamă în service aproape jumătate dintre cele 11 milioane de maşini despre care a recunoscut că sunt echipate cu programul care trişează la testele eco. 

Potrivit unor surse din domeniul autorităților care se ocupă de piața auto, în România ar fi peste 100.000 de mașini Volkswagen care ar putea fi rechemate în service. Aceasta, în condițiile în care sunt 700.000 de mașini Volkswagen înmatriculate în România.

Cel mai probabil, anunțul va fi făcut în octombrie, când producătorul german va finaliza măsurătorile tehnice și va comunica Ministerului Mediului din Germania măsurile care se impun.

Reprezentanții Volkswagen din România spun că modificările softului vor dura cel mult 5-10 minute.

Este de așteptat ca și proprietarii de automobile Audi, Seat sau Skoda să fie anunțați că trebuie să-și aducă mașinile în service.

Sursa: Digi24.ro

Etichete: maşini, Registrul Auto Român, servici, Volkswagen

0/1 COMENTARII
Cris
30 Sep 22:59
+0
VOTURI
-0
Cine mai pune botul, bai nene, la asa ceva ????

Sa fie sanatosi cu masinile lor. RAR oricum ar trebui desfiintat!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE