Dieta cu ananas te ajută să scapi de kilogramele în plusDieta cu ananas este ideală dacă vrei să îţi menţii greutatea sau să scapi de kilogramele în plus.

Dieta cu ananas sa scapi de kilogramele in plus
Dieta cu ananas să scapi de kilogramele în plus
Foto: doctorulzilei.ro

Dieta cu ananas este recomandată pentru slăbit sau pentru menţinerea greutăţii. Acest fruct este încărcat cu fibre care ajută la menţinerea mai multă vreme a senzaţiei de saţietate, şi în mod natural are un conţinut scăzut de calorii. Puteţi să vă bucuraţi de ananas crud, făcut pe grătar, sau gătit sote. Acest fruct versatil completează orice parte a mesei.

Ananasul conservat e mai la îndemână în timpul lunilor de iarnă, dar vine la pachet cu apa îndulcită cu zahăr. Dacă sunteţi puşi în situaţia de a cumpăra aşa ceva, optaţi pentru o varianta cu mai puţin zahăr pentru a păstra nivelul caloric la minim. Dieta cu ananas nu înseamnă să manancati ananas din conservă, ci doar fruct proaspăt.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro.

Etichete: cum să slăbești, dietă, slăbire

0/1 COMENTARII
Stefan
18 sep 22:30
+0
VOTURI
-0
Cafea verde - cafea de slabit – aliment anticancer. Cafeaua verde contine un cantitati mari de antioxidanti, in mod special polifenoli. Acestia se absorb repede si sunt foarte importanti pentru organism. Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici decat cei din ceaiul verde. Cafeaua verde: contine acid cafeic, previne cancerul, regleaza metabolismul, lupta impotriva kilogramelor in plus. Cititi mai multe despre beneficiile consumului de cafea verde pe blogul Tatianei la www.vreauin.club. Accesati pagina noastra de facebook pentru mai multe informatii despre cafeaua verde.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE