DIICOT a anihilat o rețea de droguri. 3,5 kg de cannabis, 10 plante ascunse în viță-de-vie. VIDEOProcurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial (S.T.) Galați și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au anihilat activitatea infracțională a unei persoane implicate în traficul de droguri de risc.

DIICOT a anihilat o retea de droguri. 3,5 kg de cannabis, 10 plante ascunse in vita-de-vie. VIDEO
DIICOT a anihilat o rețea de droguri. 3,5 kg de cannabis, 10 plante ascunse în viță-de-vie. VIDEO
Foto: realitatea.net

Autoritățile judiciare au efectuat o percheziție la domiciliul unei femei de 31 de ani, din localitatea Suceveni, județul Galați, fiind descoperită o cultură outdoor de cannabis, disimulată într-o cultură de viță-de-vie. Cantitatea totală de droguri depistată este de 3,5 kg de cannabis, se arată într-un comunicat DIICOT.

Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că femeia a plantat cele zece plante de cânepă, din care recoltase deja una.

Procurorii DIICOT – ST Galați au dispus reținerea inculpatei pentru 24 de ore și au solicitat Tribunalului Galați arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea DIICOT și a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Etichete: 3, diicot, galați

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE