Din 1 august puteți ajunge la mare mai repede și mai ieftin cu un nou tren care concurează CFRÎncepând de vineri, 1 august, până la 13 septembrie, un nou operator de transport feroviar de călători – Softrans – va intra în forţă pe ruta Bucureşti-Constanţa. Călătoria este cu 20 de lei mai ieftină decât la CFR Călători, iar trenurile private au internet gratuit.

Din 1 august puteti ajunge la mare mai repede si mai ieftin cu un nou tren care concureaza CFR
Din 1 august puteți ajunge la mare mai repede și mai ieftin cu un nou tren care concurează CFR

Trenul Hyperion, fabricat la Craiova de firma Softronic, va circula, de la 1 august până la 13 septembrie, pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa şi retur, biletele putându-se procura la urcare sau online. Preţul unui bilet Craiova-Bucureşti este de 40 de lei, un bilet Bucureşti-Constanţa costă 40 de lei, iar un bilet Craiova-Constanţa costă 70 de lei. Aşadar, Bucureşti-Constanţa cu doar 40 de lei, în timp ce la CFR Călători, cu aceeaşi viteză de deplasare, biletul costă 62 de lei la clasa a II-a, respectiv 92 de lei la clasa I.

"Trenul va face aproape şase ore de la Craiova la Constanţa, iar doritorii unui weekend la mare pot avea o deplasare rapidă şi comodă. Plecările din Craiova sunt la 5,30 în fiecare zi, iar din Constanţa la 14,20 în fiecare zi", a declarat Radu Zlatian, consultant în cadrul Softronic.

Trenul va face aproape şase ore de la Craiova la Constanţa, iar doritorii unui weekend la mare pot avea o deplasare rapidă şi comodă. Plecările din Craiova sunt la 5,30 în fiecare zi, iar din Constanţa la 14,20 în fiecare zi“, a declarat Radu Zlatian, consultant în cadrul Softronic, potrivit Adevarul. 

În Bucureşti-Nord, trenul Softronic soseşte de la Craiova la ora 8.30 şi pleacă spre Constanţa la ora 9.10. La ora 9.00, un tren al CFR Călători pleacă tot spre Constanţa.

„Din punctul de vedere al habitatului, pasagerii au condiţii deosebite, este vorba de nivel redus de zgomote şi vibraţii, aer condiţionat, asigurarea unor prize cu tensiune de 220 V pentru alimentarea unor aparate personale, Wi-Fi gratuit la un cost foarte scăzut. Trenul a circulat pe ruta Craiova-Bucureşti şi 80% au fost locurile ocupate în permanenţă, iar în weekend nu mai erau locuri“, a mai afirmat Zlatian. 

Etichete: CFR, litoral, mare, tren

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h