Din 30 iunie se va putea circula pe Autostrada Soarelui de la Bucureşti la Constanţaautostrada
autostrada

"Am avut discuţii intense cu constructorul în ultimele două săptămâni. Am fost aici, am analizat stadiul lucrărilor, e adevărat că a avut nişte dubii, între timp dubiile s-au elucidat, ne-am lămurit şi care este data, este cea anunţată anul trecut, 30 iunie. După cum aţi văzut, la acest moment suntem într-un stadiu suficient de avansat cât să spunem că se va circula pe 30 iunie", a declarat, vineri după-amiază, Alexandru Nazare, la finalul vizitei pe şantierul autostrăzii, potrivit Mediafax.

El a mai spus că deocamdată lucrările sunt în grafic, iar în cazul în care vor fi întârzieri, constructorul va fi penalizat.

Alexandru Nazare a spus că pe sectorul de la Murfatlar la Medgidia lucrările sunt realizate în proporţie de 78 la sută, iar de la Medgidia la Cernavodă, în proporţie de 22 la sută.

Etichete: autostradă, ministrul Transporturilor, promo

0/0 COMENTARII
Vic
01 Apr 01:13
+0
VOTURI
-0

Ar fi grozav sa se deschida autostrada Bucuresti -Agigea cum ii zic eu, la 1 iulie 2012. Eu tot am ceva cu tronsonul de la sud de Agigea, nu zic neaparat ca ar trebui realizata autostrada pana la granita cu bulgarii la Vama Veche, ci in mod special cu gatuirea de la Eforie Nord (se trece de la 2 benzi la 1 singura de drum european); lumea se duce la mare si la Eforie, Costinesti, Neptun, Venus, 2 mai, Vama Veche si in special vara, in weekend-uri se circula infernal prin Eforie Nord.

Bogdan
02 Apr 14:32
+0
VOTURI
-0

perfect de acord cu tine... cunosc cum e pe acolo iar in week'enduri politistii stau la intersectia dintre EfN si Techirghiol pentru o semi fluidizare daca se poate numi asa ceva insa ... e cam deprisos ... dat fiind ca sunt foarte multe masini ce vin/pleaca mi ales in week'endurile insorite

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h