Din nou probleme la metrou, miercuri. Călătorii, anunţaţi că trenurile întârzieDupă ce luni şi marţi au fost semnalate avarii la metrou, în staţiile Dristor şi Piaţa Unirii, miercuri după-amiază călătorii Metrorex s-au confruntat din nou cu întârzieri la metrou. Din cauza unor probleme tehnice, garniturile de pe magistrala 3 au circulat cu întârziere, motiv din care staţiile de pe traseu au fost din nou aglomerate. 

Din nou probleme la metrou, miercuri. Calatorii, anuntati ca trenurile intarzie (Foto libertatea.ro)
Din nou probleme la metrou, miercuri. Călătorii, anunţaţi că trenurile întârzie (Foto libertatea.ro)

Circulatia metroului a fost îngreunată, miercuri după-amiază, pe magistrala 3 de metrou  din cauza unor probleme tehnice. Potrivit antena3.ro, călătoriiau fost anunţaţi, în staţii şi în trenurile de metrou, că sunt întârzieri în circulaţie, Metrorex lucrând pentru remedierea problemei.

O nouă avarie la metrou, marţi după-amiază. Un tren a fost BLOCAT la staţia Piaţa Unirii

O nouă avarie la metrou a avut loc, marţi după-amiază, o garnitură de tren fiind BLOCATĂ la staţia de metrou Unirii. Călătorii au fost evacuaţi, după ce o garnitură a rămas blocat jumătate în staţie, jumătate în tunel. Asta după ce, în urmă cu numai o zi, o problemă similară a fost înregistrată şi la staţia Dristor 2.

Metrourile NU au circulat aproximativ jumătate de oră, marţi după-amiază, pe magistrala 2 din cauza unei garnituri de tren care a rămas blocată la staţia Piaţa Unirii. Călătorii au fost debarcaţi şi preluaţi de un alt metrou. 

Circulaţia a fost reluată după circa 30 de minute, au declarat oficialii Metrorex, confirmând că a fost vorba de o defecţiune la o garnitură.

Cauza întreruperii circulaţiei metrourilor a fost legată de o defecţine tehnică, potrivit unui anunţ făcut prin staţie. Practic, o garnitură de tren a fost blocată la staţia Piaţa Unirii. 

Din cauza aceasta, majoritatea peroanelor de pe magistrala 2 de metrou au fost foarte aglomerate. 

Avarie la metrou la staţia Dristor 2, luni după-amiază. Circulaţia a fost reluată

O avarie a fost semnalată, luni după-amiază, la staţia de metrou Dristor 2 din Capitală. Incidentul a fost rezolvat în scurt timp, iar Metrorex anunţă că va efectua verificări.

 Etichete: circula greu metrourile, intarziere metrou, Metrorex, miercuri

0/1 COMENTARII
Metropolitanul
31 Mar 07:34
+0
VOTURI
-0
Metroflex - Incompetenta, prostie si hotie maxima ==> bataie de joc maxima la adresa platitorilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE