DINAMO - ASTRA GIURGIU, MECI AZI, în LIGA 1. Meciul DINAMO vs ASTRA, încheiat cu SCOR FINAL 0-1DINAMO - ASTRA GIURGIU, MECI AZI, în LIGA 1. DINAMO - ASTRA, LIVE LA TV SÂMBĂTĂ: DINAMO și ASTRA GIURGIU s-au înfruntat sâmbătă, în LIGA 1. Meciul a fost transmis LIVE LA TV de DigiSport 1 și s-a încheiat cu SCOR FINAL 0-1.

DINAMO - ASTRA GIURGIU, MECI AZI, in LIGA 1. DINAMO - ASTRA, LIVE LA TV SAMBATA, de la 18.30
DINAMO - ASTRA GIURGIU, MECI AZI, în LIGA 1. DINAMO - ASTRA, LIVE LA TV SÂMBĂTĂ, de la 18.30
Foto: ziuaveche.ro

DINAMO - ASTRA GIURGIU, în LIGA 1. DINAMO - ASTRA, LIVE LA TV SÂMBĂTĂ:

ECHIPELE:

Dinamo: Cerniauskas - Fai, A. Marc, Mevlja, Filip - Anton, Nedelcearu - D. Rotariu, Palic, C. Matei - Gnohere
Antrenor: Mircea Rednic

Astra: Lung jr. - Queiros, Alves, Găman, Morais - Lovin, Boldrin - Enache, Teixeira, De Amorim - Budescu
Antrenor: Marius Șumudică

DINAMO - ASTRA GIURGIU,  în LIGA 1. DINAMO - ASTRA, LIVE LA TV SÂMBĂTĂ:

Aproximativ 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 3 octombrie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA" din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI şi A.F.C. ASTRA GIURGIU.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO - ASTRA GIURGIU,  în LIGA 1. DINAMO - ASTRA, LIVE LA TV SÂMBĂTĂ

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

 manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
 respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
 nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
 adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

 

 

Etichete: AZI, dinamo astra, dinamo astra live, liga 1, live

0/1 COMENTARII
Iosif-Alexandru PASCU
03 oct 20:53
+0
VOTURI
-0
Astra Giurgiu va felicit pentru meciul in care vi-ati dovedit superioritatea pe toate liniile,maturitate ,spirit pozitiv ,angajament si in ciuda unor greseli de arbitraj ati cistigat.Suntetti o echipa matura care poate sa-si spuna un cuvint important in fotbalul nostru Domnule Sumudica va felicit !Va doresc in continuare Dvs. dar si echipei dvs. mult succes !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h