DINAMO-ASTRA, VINERI pe Arena Naţională. 250 de jandarmi asigură MĂSURILE DE ORDINEPeste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC Dinamo București - FC Astra Giurgiu, din cadrul Ligii I, care se va disputa, vineri seara, pe stadionul ''Arena Națională'' din Capitală, începând cu ora 20,30.

DINAMO-ASTRA, VINERI pe Arena Nationala. 250 de jandarmi asigura MASURILE DE ORDINE (Foto rnews.ro)
DINAMO-ASTRA, VINERI pe Arena Naţională. 250 de jandarmi asigură MĂSURILE DE ORDINE (Foto rnews.ro)

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,30, doar pe bază de bilete și invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator, informează Jandarmeria. 

Cum arată ARENA NAŢIONALĂ după redeschidere. Meciul DINAMO-ASTRA, în această seară FOTO

ARENA NATIONALA. DINAMO-ASTRA. Vineri, 1 aprilie 2016, de la ora 20.30 se va desfăşura primul meci de pe Arena Naţională, după redeschiderea stadionului cu meciul de fotbal DINAMO BUCUREŞTI - ASTRA GIURGIU. B365.ro a ajuns pe stadion cu doar câteva ore înainte de începerea partidei. Angajaţii curăţau scaunele de zor, pline de praf după ce, timp de mai multe luni, Arena Naţională a fost închisă deoarece acoperişul nu avea autorizaţie ISU.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, iar suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

'Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. 

Totodată, se precizează că este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

PRIMUL MECI de pe Arena Naţională, după REDESCHIDEREA stadionului: DINAMO-ASTRA. Cât costă biletele

REDESCHIDERE ARENA NAŢIONALĂ. Vineri, 1 aprilie 2016, de la ora 20.30 se va desfăşura primul meci de pe Arena Naţională, după redeschiderea stadionului cu meciul de fotbal DINAMO BUCUREŞTI - ASTRA GIURGIU.

Etichete: Arena Naţională, jandarmi, măsuri de ordine, meci dinamo astra, vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE