DINAMO-BRAȘOV, meci în Liga I sâmbătă. F.C.DINAMO VS. F.C. BRAȘOV SCOR FINAL 2-1DINAMO-BRAȘOV, scor 2-1: min. 34 GOL DINAMO. Cordoş îşi plasează excelent lovitura de cap la cornerul executat de Rotariu! Dinamo - Braşov 1-0! Cordoș îi dedică golul lui Valentin Lazăr. Matei marchează și el în minutul 64! 2-0 pentru Dinamo! Minutul 87: Corner pentru brasoveni. Centrare in 6 metri, se prelungeste in fata portii pana la Aganovic, care impinge mingea in plasa!

F.C. DINAMO și F.C. BRAȘOV se întâlnesc sâmbătă la București, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal LIGA I, etapa a VI-a, ediția 2014 – 2015.

n cadrul Campionatului Naţional de Fotbal LIGA I, etapa a VI-a, ediția 2014 – 2015. - See more at: http://www.b365.ro/f-c-dinamo-f-c-bra-ov-peste-90-de-politisti-vor-asigura-masurile-de-ordine_214159.html#sthash.Fxi1y3ws.dpuf

F.C. DINAMO - F.C BRAȘOV. Peste 90 de politisti vor asigura masurile de ordine
F.C. DINAMO - F.C BRAȘOV. Peste 90 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine
Foto: www.ziuaveche.ro

DINAMO-BRAȘOV - , scor 2-1
Flavius Stoican, suspendat, va urmări partida din tribună. Şi Valentin Lazăr lipseşte, după cartonaşul roşu încasat la Chiajna. Locul său în primul 11 va fi luat de Rotariu.

DINAMO-BRAȘOV
Formatia "alb-rosie" traverseaza un moment de cumpana dupa ce in etapa trecuta a bifat a trei remiza consecutiva, in ciuda unui debut de sezon excelent, doua victorii cu Otelul si U Cluj.

Dinamo – FC Brasov LIVE ONLINE LOOK Plus. âDe partea cealalta, "stegarii" au obtinut in meciul anterior prima victorie din acesta editie de campionat, dar rezultatele slabe din debut mentin echipa de la poalele Tampei in plutonul celor 6 retrogradabile, ce-i drept pe cea mai avantajoasa pozitie.

Dinamo – FC Brasov LIVE ONLINE LOOK Plus.  Meciul ce va avea loc pe stadionul din "Stefan cel Mare", este programat la ora 18:30 si va fi transmis in direct de LOOK Plus si Dolce Sport.

DINAMO-BRAȘOV

DINAMO-BRAȘOV

DINAMO-BRAȘOV

DINAMO-BRAȘOV


Etichete: AZI, Liga I, live, meci, sambata, scor final, TV

0/1 COMENTARII
Barbu
31 aug 09:39
+0
VOTURI
-0
Suporter infocat dinamovist, din provincie, si nu pot sa vad si eu meciurile favoritilor pe rds pentru ca nu am look tv. Aveti idee cat mai tine marsavia asta? Am primit oferte de la alti furnizori dar am zis sa mai astept putin. Incep sa imi pierd rabdarea

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE