DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TVDINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. DINAMO BUCUREŞTI joacă pe Arena Naţională cu ASTRA GIURGIU într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul DINAMO - ASTRA e programat MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE 2015, de la ora 18.30. Cine transmite meciul: Meciul DINAMO VS ASTRA GIURGIU va fi transmis LIVE LA TV de Digi Sport.

DINAMO BUCURESTI VS ASTRA GIURGIU, IN LIGA I, MAINE, SAMBATA, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV
DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV
Foto: fcdinamo.ro

DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. DINAMO BUCUREŞTI joacă MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, pe Arena Naţională, cu ASTRA GIURGIU, liderul clasamentului din Liga I.

Cu 21 de puncte în clasament, DINAMO, echipă clasată pe locul 4 în Liga I, are şanse să ajungă pe podium, dacă va învinge ASTRA GIURGIU. De cealaltă parte, dacă oaspeţii vor învinge gazdele, vor reuşi să îşi consolideze poziţia în fruntea clasamentului din Liga I.

Pentru că meciul DINAMO Bucureşti – ASTRA Giurgiu este unul cu grad de risc, peste 400 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pe stadionul Arena Naţională.

DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

DINAMO BUCUREŞTI VS ASTRA GIURGIU, ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. DINAMO BUCUREŞTI joacă pe Arena Naţională cu ASTRA GIURGIU într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul DINAMO - ASTRA e programat MÂINE, SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE 2015, de la ora 18.30. Cine transmite meciul: Meciul DINAMO VS ASTRA GIURGIU va fi transmis LIVE LA TV de Digi Sport.

Etichete: Astra Giurgiu, Dinamo, dinamo astra, LIVE la TV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h