Dinamo NU ARE VOIE să joace în CUPELE EUROPENE. Ultima soluţie, APEL la TASComisia de Licenţiere din cadrul FRF a respins, vineri, recursul lui Dinamo, după ce grupării alb-roşie i-a fost refuzat dreptul de a juca în cupele europene, sezonul 2016-2017.

Dinamo Bucuresti
Dinamo Bucureşti

Dinamo a făcut apel, dar acesta a fost respins, astfel că pentru "câini"a rămas o singură cale de atac, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"Clubul Dinamo 1948 SA a contestat, la Comisia de Apel pentru acordarea licenței cluburilor, hotărârea instanței de fond prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2016-2017. Comisia de Apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a acordării licenței UEFA, pentru sezonul 2016-2017, clubului Dinamo 1948 SA. Decizia Comisiei de apel poate fi atacată cu recurs la TAS în 10 zile de la comunicare, respectiv până la data de 2 mai 2016. Decizia TAS trebuie comunicată până la data de 31 mai 2016 și este irevocabilă", anunţă FRF.

Dinamo se află în prezent pe locul patru în Liga I, dar nu poate juca în cupele europene. Clubul nu a ieșit din insolvență înainte de 31 mai 2015, data limită acceptată de UEFA, deși plătise toate datoriile. Dinamo a reușit să iasă din insolvență pe 24 septembrie 2015, din cauză că ANAF a făcut recurs, iar Tribunalul a judecat cazul prea târziu. 

Etichete: Dinamo, dinamo apel tas, dinamo cupe europene, dinamo licenta, dinamo recurs, licenta cupele europene

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE