Dinamo nu va juca în CUPELE EUROPENE. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins apelul clubuluiTribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins, luni, apelul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti privind dreptul de participa în cupele europene, iar hotărârea este irevocabilă.

Dinamo Bucuresti
Dinamo Bucureşti

Clasată pe locul al patrulea la finalul play-off-ului, Dinamo şi-a obţinut pe teren dreptul de a juca în Europa. Însă formaţia din Ştefan cel Mare nu a primit licenţa pentru cupele europene deoarece la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieşise oficial din insolvenţă, scrie Digi Sport.

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a anunţat la DigiSport că formaţia bucureşteană nu va juca în cupele europene: "Am făcut plăţile chiar mai devreme, am avut semnale pozitive, dar regulamentul este altul. Păcat, această decizie trebuie să ne ambiţioneze şi să formăm o altă echipă puternică. Băieţii şi Mircea Rednic au muncit foarte mult, am făcut tot ce a depins de noi să jucăm în cupele europene".

Etichete: apel tas, cupele europene, Dinamo, Dinamo Bucureşti, dinamo bucuresti cupele europene, tas, tribunalul de arbitraj sportiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE