DINAMO - RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE. Peste 260 de polițiști vor asigura ordinea publică la meciDINAMO - RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE. Dinamo  și Rapid se întâlnesc sâmbătă, 11 aprilie, pe Arena Națională. Peste 260 de polițiști și 700 de jandarmi vor fi mobilizați pentru a asigura ordinea publică la meci. 

DINAMO - RAPID, SAMBATA, 11 APRILIE. Peste 260 de politisti vor asigura ordinea publica la meci
DINAMO - RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE. Peste 260 de polițiști vor asigura ordinea publică la meci

DINAMO - RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE. Peste 260 de poliţişti bucureşteni vor acţiona sâmbătă, 11 aprilie pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării meciului dintre echipele F.C. Dinamo 1948 București şi F.C. Rapid București. Meciul va avea loc pe Arena Națională. 

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

DINAMO - RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meci.

Jandarmeria Capitalei aduce în atenţia suporterilor care vor participa la evenimentul sportiv următoarele:
- accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.
- accesul suporterilor echipei DINAMO se va face prin B-dul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, iar intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată doar suporterilor echipei RAPID.
- deplasarea suporterilor celor două echipe să se facă individual sau în grupuri mici, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice sau posibilitatea producerii altor incidente pe traseele de deplasare;

Etichete: Arena Naţională, Dinamo, poliţişti, Rapid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE