Dinamo-Steaua: fanii Steaua, defavorizați la bileteDINAMO-STEAUA. Dinamoviștii au anunțat că oferă doar 2.760 de bilete rivalilor din Ghencea la meciul dintre cele două echipe, care se joacă vineri, în etapa a 31-a din Liga I.

Steaua-Dinamo
Steaua-Dinamo
Foto: fifapro.ro

DINAMO-STEAUA. Fanii stelişti vor primi doar 2.760 de bilete la meciul găzduit de Dinamo pe Arena Naţională. Este exact numărul pe care l-au avut și dinamoviștii la meciul tur, jucat pe același stadion.

Acest număr reprezintă 5 la sută din capacitatea Arenei Naţionale. Conform unei înțelegeri între cele două cluburi, cota care va fi oferită echipei considerate oaspete va fi de 10.000 de bilete, dar va intra în vigoare din sezonul viitor.

DINAMO-STEAUA se joacă vineri, 10 mai, de la ora 21:00, în etapa a 31-a din Liga I.

Etichete: Arena Naţională, bilete, Bucureşti, Liga I, naţional arena

0/2 COMENTARII
Slick
08 mai 09:31
+0
VOTURI
-0
Ce articol de kk.t, scris de un ziarist (cu siguranta stelist) de 2 bani. Bai idiotule, de ce sunt ai adefavorizati daca in tur dinamovistii au avut acelasi numar de bilete? Atunci nu a mai fost defavorizare? Penibililor!
vali
07 mai 20:02
+0
VOTURI
-0
ba voi sunteți oligofreni? cum adică sunt defavorizați daca la meciul tur dinamovistii au avut alocate același nr. de bilete.. sunt defavorizați ca nu sunt privilegiați asta e in mintea voastră ziariști de cancan..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE