Direcția 5 lansează un nou album, în noiembrie, la Sala Palatului. Cât costă bileteleDirecția 5 lansează un nou album, în cadrul unui concert programat pe 20 noiembrie la Sala Palatului.

Directia 5 lanseaza un nou album, in noiembrie, la Sala Palatului. Cat costa biletele
Direcția 5 lansează un nou album, în noiembrie, la Sala Palatului. Cât costă biletele
Foto: Facebook

Direcția 5 va lansa, pe 20 noiembrie, albumulul "Te iubesc". Trupa va avea alături, pe scenă, Orchestra Simfonică București, potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis marți Agerpres.

"Ne place să credem că este cel mai bun album al nostru, că am ajuns la o chimie perfectă între muzică și versuri. Albumul conține 12 piese, versurile sunt scrise de Dinu Olărașu și Florin Dumitrescu, înregistrarea a durat un an și mai avem nevoie de câteva zile și este gata", declară Marian Ionescu de la Direcția 5.

Biletele pentru concertul "Direcția 5 Simphony — Te iubesc" de pe 20 noiembrie se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului și de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

Biletele pot fi achiziționate și în patru rate fără dobândă cu cardul Avantaj. Prețurile variază între 60 și 160 de lei.

Etichete: concert Sala Palatului, Direcţia 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE