Direcția de Asistență Socială Sector 4 se mută într-un nou sediuÎncepând de luni, 19 octombrie, toate serviciile ce își desfășoară activitatea în sediul Direcției de Asistență Socială din șos. Olteniței nr.252-254, bl.151, se vor muta temporar în sediul din str. Soldat Enache Ion, nr. 1A, anunță Primăria Sectorului 4. Mutarea este una temporară și se face în scopul realizării lucrărilor de reamenajare și de renovare a spațiilor interioare, 

Directia de Asistenta Sociala din Sectorul 4 se muta intr-un nou sediu
Direcția de Asistență Socială din Sectorul 4 se mută într-un nou sediu

Timp de aproximativ 2 luni, Serviciul de Asistență și Protecția Socială a Familiei și Persoanei, Serviciul Prestații Sociale pentru Persoane cu Handicap, Serviciul Asistență Persoane Vârstnice și Asistați Personali, Biroul de Registratură din Serviciul Registratură, Relații Publice, Evaluare Inițială și Evidență Intrări- Ieșiri, Serviciul Resurse Umane și Formare Profesională vor funcționa în acest punct de lucru.

Totodată, reamintim tuturor locuitorilor Sectorului 4 că programul de lucru rămâne neschimbat, respectiv, de luni până miercuri între orele 08.30- 16.00, joi de la orele 08.30- 18.00 și vineri de la 08.30- 13.00.

Etichete: Direcția de Asistență Socială, Sector 4, sediu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE