Direcţia Utilităţi Publice şi Serviciul Fond Imobiliar Sector 3 se mută în sediu nou. NU se lucreazăDirecţia Utilităţi Publice şi Serviciul Fond Imobiliar din cadrul Primăriei Sectorului 3 nu vor lucra cu publicul în perioada 23 noiembrie - 2 decembrie 2015. 

Directia Utilitati Publice si Serviciul Fond Imobiliar Sector 3 se muta in sediu nou. NU se lucreaza (Foto bucuresti.ro)
Direcţia Utilităţi Publice şi Serviciul Fond Imobiliar Sector 3 se mută în sediu nou. NU se lucrează (Foto bucuresti.ro)

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că începând cu data de 23 noiembrie Direcţia Utilităţi Publice, serviciile Fond Imobiliar şi Registratură nu își vor mai desfășura activitatea în sediul din str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5. În perioada 23 noiembrie – 2 decembrie aceste direcții nu vor mai lucra cu publicul, urmând să se mute în noul sediu din cadrul Colegiului Tehnic „Mihai Bravu" (şos. Mihai Bravu nr. 428).


În perioada 23 noiembrie -2 decembrie persoanele interesate pot depune solicitări la Registratura Primăriei Sectorului 3 din str. Parfumului nr. 2-4.

Etichete: Direcţia Utilităţi Publice, lucru cu public, Sectorul 3, sediu nou, Serviciul Fond Imobiliar Sector 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE