Director de la Adevărul Holding, luat cu ambulanța după ce a fost concediatJoia trecută la sediul Adevărul Holding a fost chemată ambulanța. După ce a fost anunțată de departamentul de resurse umane că poziția ei a fost restructurată, directoarea de publicitate a leșinat și a ajuns la spital.

Directoare de la Adevarul Holding, luata cu ambulanta dupa ce a fost concediata
Directoare de la Adevărul Holding, luată cu ambulanța după ce a fost concediată

Dana Aneculoaei vindea publicitatea la Click din 2010. Joi, a fost chemată la resurse umane pentru un anunț care a adus-o la leșin. La propriu. Nu se aștepta, după cum a povestit pentru Paginademedia.ro.

“S-a întâmplat joi”, a povestit Dana Aneculoaei, potrivit paginademedia.ro.  “Am fost chemată la departamentul de Resurse Umane și am fost anunțată că poziția mea – de Șef de departament – a fost desființată. Nu mă așteptam, având în vedere rezultatele de vânzări pe care le aveam la Click. Am fost anunțată că mi s-a desființat postul fără a mi se oferi alternativa de a rămâne în echipă.”

Anunțul a adus-o la leșin, din cauza unui puseu de tensiune. Salvarea a dus-o în aceeași zi la Spitalul de Urgență, unde a rămas până seara, iar acum este în concediu medical.

Dana Aneculoaie lucrează în vânzări din 2003. A început la Cotidianul, apoi și la alte produse din portofoliul grupului Realitatea – Cațavencu (Academia Cațavencu, MoneyExpress). În 2010, a început să vândă pentru Click și doi ani mai târziu a fost numită director adjunct de publicitate Adevărul Holding, poziție pe care a deținut-o până în 2014. A fost apoi Director de publicitate pe grup, ocupându-se în special de Click și de ghidul TV.

În noiembrie, anul trecut, în urma unor reorganizări în grupul Adevărul, a fost trecută pe poziția de Șef de departament.

Etichete: Adevărul Holdiong, ambulanţă, concediere, salvare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE