Directoarea de la Grădiniţa Flipper, filmată când bătea copiii, REŢINUTĂ de Poliţie pentru 24 oreDirectoarea de la Grădiniţa Flipper din Cotroceni, care a fost filmată în timp ce bătea copiii, a fost reţinută de Poliţie pentru 24 de ore pentru rele tratamente aplicate minorilor și urmează să fie prezentată, joi, cu propunere de arestare preventivă magistraților Judecătoriei Sectorului 5.

Directoarea de la Gradinita Flipper, filmata cand batea copiii
Directoarea de la Grădiniţa Flipper, filmată când bătea copiii

Directoarea Grădiniţei "Flipper" din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, a fost audiată la Secția 17 de Poliție și ulterior s-a decis reținerea sa pentru 24 de ore pentru rele tratamente aplicate minorului.

Conform unui comunicat de presă remis de Poliţie, în baza plângerilor depuse şi a verificărilor efectuate, a fost întocmit un dosar penal în care s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de aceasta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

La data de 24 martie a.c., în baza mandatului emis de Judecătoria Sectorului 5 –Bucureşti, judiciariştii Secţiei 17 Poliţie au efectuat o perchezitie domiciliară la adresa unde se afla gradiniţa. În urma acestei activităţi, au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive de stocare a imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere montate în incinta grădiniţei.

Totodată, la sediul Sectiei 17 Poliţie au fost conduse, în vederea audierii, directoarea grădiniţei precum şi mai multe angajate.

Directoarea  a fost acuzată că a bătut mai mulţi copii. Şase plângeri au fost depuse la Poliţie împotriva directoarei, iar Avocatului Poporului  s-a autosesizat în acest caz.

REACŢIA ministrului Educaţiei în cazul copiilor de la grădiniţa Flipper, bătuţi de directoare

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat, marţi, la Craiova, că grădiniţa din Bucureşti în care directoarea a fost filmată de camerele de supraveghere bătând copiii pe care îi avea în grijă nu doar că nu era acreditată.

CITEŞTE ŞI NOI PLÂNGERI împotriva directoarei de la grădiniţa Flipper. Dezvălurile făcute de tatăl unor copii

Tatăl a doi dintre copiii abuzaţi la grădiniţa Flipper a oferit detalii şocante despre ceeea ce se întâmpla în instituţia de învăţământ care funcţiona ilegal, neavând autorizaţie. Bărbatul povesteşte că cei mici nu primeau foarte multă apă la grădiniță, pentru a nu merge des la baie. 

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţă se vede cum femeia trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. Mai mult, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, unde se repede asupra lui şi îl bruschează. După minute în şir de tratament traumatizant, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă. 

În alte imagini, suprinse tot pe camerele de supraveghere, de această dată în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie dă năvală în cameră şi ia, pur şi simplu, pe sus, din pătuţ, doi copii. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. Alte imagini o arată pe femeie în timp ce ceartă copiii şi îi trage de haine. 

Grădinița Flipper din Cotroceni a fost închisă, după izbucnirea scandalului.


Etichete: copii batuti, Cotroceni, directoare, gradinita flipper, plângeri, poliţie, REȚINUTĂ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h