Directoarea grădiniţei private din Cotroceni, acuzată că bătea copiii, plasată sub CONTROL JUDICIARDirectoarea de la Grădiniţa Flipper din Cotroceni, acuzată că a bătut trei copii, a fost plasată, prin decizie a instanţei, sub control judiciar. Ioana Neagu a fost reţinută de Poliţie pentru 24 de ore și a fost prezentată, joi, în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Cererea procurorilor a fost respinsă însă de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5.

Directoarea gradinitei private, acuzata ca batea copiii, ar putea fi ARESTATA
Directoarea grădiniţei private, acuzată că bătea copiii, ar putea fi ARESTATĂ

UPDATE Directoarea Grădiniţei Flipper din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, acuzată că a bătut trei copii, va fi cercetată sub control judiciar timp de 60 de zile, au decis, joi, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5. Instanţa nu a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a Ioanei Neagu.

Astfelm magistraţii au dispus ca, pe perioada celor 60 de zile de control judiciar, Ioana Neagu să nu părăsească Capitala și să nu comunice sau să se apropie de persoanele vătămate și de membrii familiilor acestora și nici de angajații grădiniței. De asemenea, Ioana Neagu nu poate exercita funcția de director de grădiniță. Decizia nu este una definitivă şi va putea fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Secţia 17 de Poliţie din Capitală a deschis o anchetă privind-o pe directoarea Grădiniţei Flipper, Ioana Neagu, după ce aceasta a fost acuzată de părinţi că a bătut trei copii pe care îi avea în grijă, unul de şase ani şi doi fraţi în vârstă de un an şi 11 luni şi, respectiv, de cinci ani, iar micuţii au ajuns acasă cu vânătăi.

Directoarea Grădiniţei "Flipper" din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, a fost reţinută, miercuri. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au dispus, prin ordonanța din 30 martie 2016, reținerea directoarei pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

"Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat faptul că suspecta, director al unei grădinițe din București, a agresat fizic trei minori (în vârstă de 1 an și 11 luni, 5, respectiv 6 ani), care erau înscriși la această unitate de învățământ.

Totodată, în cauză procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, fiind efectuate verificări suplimentare privind modul de organizare și funcționare a grădiniței. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale", precizează sursa citată.

"În ziua de miercuri, 30 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate şi a probelor administrate de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, o femeie în vârstă de 36 de ani, director al unei grădiniţe din municipiul Bucureşti, a fost reţinută pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

La data de 21 martie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată de mai mulţi părinţi cu privire la faptul că, copiii acestora au fost agresați fizic de către directoarea unei grădinițe situată pe Str. Dr. Staicovici, sector 5, în timp ce minorii se aflau la program.

În baza plângerilor depuse şi a verificărilor efectuate, a fost întocmit un dosar penal în care s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cea în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului", precizează şi Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă. 

La data de 24 martie a.c.,  poliţiştii Secţiei 17 Poliţie au efectuat o perchezitie domiciliară la adresa unde se afla gradiniţa, fiind identificate şi ridicate mai multe dispozitive de stocare a imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere montate în incinta grădiniţei.

Totodată, la sediul Sectiei 17 Poliţie au fost conduse, în vederea audierii, directoarea grădiniţei precum şi mai multe angajate.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, cu bănuita în stare de reţinerere, urmând a fi prezentată magistraţilor în cursul acestei zile", se mai arată în comunicat.

Etichete: copii batuti gradinita, directoare gradinita, gradinita flipper

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE