Director de şcoală, cercetat după ce a lovit 3 maşini. Bărbatul era beatDirectorul Şcolii Generale "Octavian Goga" din Răşinari, judeţul Sibiu, este cercetat după ce ar fi băut şi ar fi lovit cu maşina trei autoturisme, la o oră la care trebuia să fie la şcoală, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean trimite, joi, o echipă pentru a face verificări.

Directorul unei scoli din Rasinari, suspectat ca a lovit, beat, 3 masini
Directorul unei şcoli din Răşinari, suspectat că a lovit, beat, 3 maşini

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat pentru Mediafax că bărbatul a lovit cu maşina, luni, trei autoturisme parcate.

"Acesta avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Elena Welter.

Potrivit acesteia, conducătorul auto este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La rândul său, inspectorul şcolar general al ISJ Sibiu, Ştefan Firu, a declarat că joi dimineaţa o comisie disciplinară va merge la Şcoala Generală "Octavian Goga" din Răşinari, pentru a face o anchetă pe numele directorului şcolii, C.V.

Conform lui Firu, directorul ar fi declarat că accidentul a avut loc pentru că maşinii pe care o conducea i s-a stricat ambreiajul. Acest aspect nu poate fi verificat de ISJ, a adăugat Ştefan Firu, însă directorul va fi tras la răspundere pentru că la ora la care s-a produs accidentul trebuia să fie la şcoală.

"Joi dimineaţa, inspectoarea de management şi inspectoarea de zonă vor fi la Răşinari, îi vor cere o notă explicativă. Eu nu pot să cer o notă explicativă dacă i s-a stricat sau nu ambreiajul, cum mi-a spus domnul director, dar pot să îi cer notă explicativă de ce la ora aia nu era la şcoală", a declarat inspectorul general şcolar.

Etichete: director scoala masina, diretcor scoala, diretcor scoala beat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE