Directori de la Air France la un pas de a fi linșați de angajați. VIDEODoi directori de la Air France au fost la un pas de a fi linșați de angajați după ce compania a anunțat că va concedia 3.000 de oameni. Incidentele s-au soldat cu șapte răniți, dintre care unul - un agent de securitate - este în stare gravă și a fost spitalizat. Mai mulți directori ai companiei au scăpat cu hainele rupte. 

Directori de la Air France la un pas de a fi linsati de angajati. VIDEO
Directori de la Air France la un pas de a fi linșați de angajați. VIDEO
Foto: express.co.uk

Reacție violentă a angajaților Air France după ce compania a anunțat că va da afară 3.000 de oameni. În urma incidentelor, doi paznici au fost grav răniți, dintre care unul a fost in coma, dar si-a revenit intre timp, potrivit unui purtator de cuvant al companiei. Ceilalti 5 raniti sunt membri ai conducerii Air France, inclusiv directorul de resurse umane al companiei, scrie hotnews.ro.

Directorului de resurse umane al Air France, Xavier Broseta, i s-a strigat "demisia!". Angajatii dezlantuiti i-au rupt camasa, iar Xavier Broseta a fost nevoit sa sara un gard pentru a scapa de furia protestatarilor, care au navalit peste conducere in timpul unei intalniri cu sindicatele. El "a scapat de la a fi linsat", potrivit unui participant la intalnirea de la sediul companiei, de pe aeroportul parizian Roissy.

Aflat in vizita in Japonia, premierul Manuel Valls s-a declarat "scandalizat" de "aceste violente inacceptabila": "Situatia companiei este dificila, insa nimic nu va justifica vreodata astfel de abordari."

Etichete: air france, angajaţi, concediere, revoltă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE