Directori de școli din Dâmbovița, șantajați de un funcționar public. PERCHEZIȚII LA INSPECTORATMarți dimineață au loc percheziţii la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa. Sunt suspiciuni că un administrator de la o primărie din judeţ a şantajat directorii mai multor şcoli pentru a încheia contracte de deratizare cu o anumită firmă. În acest caz apar şi numele unor jurnaliste.

Directori de scoli din Dambovita, santajati de un functionar public. PERCHEZIȚII LA INSPECTORAT
Directori de școli din Dâmbovița, șantajați de un funcționar public. PERCHEZIȚII LA INSPECTORAT

„La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița efectuează 7 percheziţii, pe raza judeţului Dâmboviţa, dintre care 2 la instituţii publice şi 5 la locuințele unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române. De asemenea, sunt puse în executare 26 de mandate de aducere, se mai arată în comunicatul de presă.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurorii ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie, scrie Digi24.ro. 

Etichete: Dâmboviţa, inspectoratul şcolar, percheziţii, şcoală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE