Directorii RATB se premiază între ei cu SUME DE BANIDirectorii Regiei Autonome de Transport Bucureşti se premiază între ei pentru profesionalism, responsabilitate şi modul onest de utilizare a resurselor instituţiei.

RATB
RATB

Potrivit unui document mondonews.ro, directorii interimari ai Directiei Mentenanta si Administrare Sisteme si Directiei Comerciale, Adrian Dragnea, si respectiv, Iulian Alexandru Dinică, au fost premiati de către directorul general interimar al RATB, Radu Paul Orzata pentru profesionalism, responsabilitate si modul onest de utilizare a resurselor institutiei.

Premiul nu constă în vreo diplomă ci este un premiu în bani, fiecare director primind suma de 6.000 de lei, asta deşi RATB-ul se confruntă cu probleme grave, precum lipsa pieselor pentru autobuze şi tramvaie.

Directorul general interimar al RATB, Radu-Paul Orzata, nu este la primul derapaj de acest gen, in luna martie a acestui an el fiind demascat de sindicate si acuzat ca se comporta cu institutia ca si cand ar fi propria sa afacere.

„Bataia de joc afisata si intretinuta prin declaratiile iresponsabile ale directorului general interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), UNPR-istul Radu Orzata (fost PPDD-ist), actualmente candidat la functia de primar al Sectorului 4. Radu Orzata foloseste in mod nepermis si abuziv functia detinuta la RATB si transforma regia insi salariatii in ,. Acesta intentioneaza sa micsoreze parcul auto circulant de la 01.04.2016 cu procente cuprinse intre 17% si 34%. Aceasta micsorare a parcului auto va creste timpul de asteptare a mijloacelor de transport in statie la peste 20 de minute pentru calatori. Coincidenta sau nu, aceste diminuari de parc se vor face in sectoarele 4 si 6″, declarau la vremea respectiva liderii angajatilor din RATB.

Etichete: directori RATB, premii ratb, Radu Orzață, RATB

0/2 COMENTARII
hotomanu
15 Sep 22:33
+0
VOTURI
-0
Pai si la RADET Bucuresti se procedeaza la fel. Fostii directori din PNL au fost "retrogradati" sefi de serviciu, si au fost repusi in functii fostii directori din PSD care fusesera dati jos inainte de PDListi si PNListi. E jaf la drumu' mare la regia de termoficare.
zdup
15 Sep 14:57
+0
VOTURI
-0
ce dragutz .... ar trebui ca si celelalte societati sa ia exemplu ... nu ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE