Directorul Administraţiei Spitalelor Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţiePrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţie, interimatul fiind asigurat în prezent de directorul economic.

Virgil Paunescu
Virgil Păunescu

"Domnul director de la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, domnul Virgil Păunescu, s-a retras din poziţia pe care a avut-o. Îi mulţumesc pentru activitate, săptămâna viitoare voi face o propunere pentru această funcţie. Nu mi-a motivat în niciun fel demisia, am aflat de la colegi că poziţia este vacantă. Dânsul s-a retras din activitate în momentul în care eu am câstigat alegerile. În momentul de faţă interimatul este asigurat de domnul director economic", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Gabriela Firea.

Virgil Păunescu a fost numit de Răzvan Sava, în luna ianuarie, perioadă în care Sava asigura interimatul la Primăria Capitalei, în funcţia de director general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, instituţie care are în subordine 19 spitale şi reţeaua de medicină şcolară a Capitalei.

Virgil Păunescu a fost consilier prezidenţial pe Sănătate în mandatul lui Traian Băsescu, din iunie 2006, şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în perioada septembrie 2005 - iunie 2006. Acesta a fost şi şeful Direcţiei Resuse Umane şi Formare Profesională din Ministerului Sănătăţii în perioada mandatului ministrului Ştefan Drăgulescu.

Etichete: Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Bucureşti, Gabriela Firea, spitale bucuresti, virgil paunescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE