Directorul ANM: Iarna vine abia după 2 decembrie anul acestaDirectorul ANM Ion Sandu a declarat, marţi, că, până pe 2 decembrie, nu vor exista condiţii de iarnă în ţara noastră, cu excepţia unor ninsori slabe şi lapoviţă, în zonele de deal şi munte.

Directorul ANM: Iarna vine abia dupa 2 decembrie anul acesta. Foto: Andreea Alexandru, Mediafax Foto
Directorul ANM: Iarna vine abia după 2 decembrie anul acesta. Foto: Andreea Alexandru, Mediafax Foto

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Ion Sandu, a declarat, marți, în cadrul unei reuniuni privind sezonul rece, că, în perioada 10-24 noiembrie, probabilitatea de ninsori va fi extrem de redusă, exceptând zonele înalte, unde s-ar putea manifesta lapovița și ninsori foarte slabe. El a adăugat că abia după 2 decembrie vor fi ninsori şi temperaturi de iarnă.

"Începând cu 24 noiembrie, se răcește puțin, dar probabilitatea pentru precipitații mixte este în continuare redusă, mai ales pentru zona de centru și nord a țării", a spus Sandu, conform profit.ro.

El a explicat că iarna se instalează dacă sunt înregistrate temperaturi negative noaptea tot timpul, iar ziua temperaturi apropiate de zero.

"Aceste condiţii, din informaţiile pe care ANM le deţine în acest moment, pot să apară după 2 decembrie. Prin urmare, până în 2 decembrie poate să ningă în zona de munte şi slab la munte şi deal, dar nu sunt îndeplinite condiţiile pentru instalarea iernii", a mai spus Sandu.

VEZI şi PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni

Etichete: iarnă, vremea, vremea bucuresti

0/1 COMENTARII
elena
11 Nov 12:59
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE