Directorul ASF: Prețul polițelor RCA va mai crește, dar controlatVeste proastă pentru șoferi! Șeful Autorităţii de Supraveghere Financiară. Mişu Negriţoiu, a anunțat că prețul poliţelor RCA va creşte în continuare, dar va fi corelat cu nivelul daunelor.

Directorul ASF: Pretul politelor RCA va mai creste, dar controlat
Directorul ASF: Prețul polițelor RCA va mai crește, dar controlat
Foto: ziarulprofit.ro

„De fapt a fost un război al prețurilor. Noi am pornit o acțiune de verificare și am văzut prețurile au fost modificate cu 100% ceea ce este mult prea mult pentru o piață ca a României. Am convenit de comun acord ca să ne limităm la această creștere. Normă pe care o să o discutăm în consiliu și sper Consiliul să fie de acord. Pe viitor, creșterea să fie corelată cu nivelul daunei. Noi am făcut niște liberalizări și nu i-am mai constrâns la diverse calcule cum ar fi acoperirea riscului pe fiecare client sau pe fiecare poliță și atunci au putut să meargă între produse și între sectoare și să și realoce costurile, drept pentru care nu mai avem acum nicio creștere de 300% sau 400% care a fost menționată”, a spus Mişu Negriţoiu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Finaciară, la Digi24.

Polițele RCA s-au scumpit considerabil în ultimele 8 luni. Chiar și cea mai ieftină dintre ele a înregistrat o majorare de 20%. (Detalii AICI)

Etichete: ASF, Autoritatea de Supraveghere Financiară, misu negritoiu, RCA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE