Directorul CFR a cerut finalizarea lucrărilor de modernizare a podului de la Mogoşoaia până în iunieDirectorul general al CFR SA, Ion Gavrilă, le-a dat termen constructorilor luna iunie pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a podului de la Mogoşoaia şi de racordare a liniei 700 Bucureşti - Mogoşoaia - Urziceni la acesta.

Podul Mogosoaia
Podul Mogoşoaia
Foto: Forum Metrou Uşor

CFR a anunţat, joi, că directorul general Ion Gavrilă le-a dat termen constructorilor luna iunie pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a podului de la Mogoşoaia şi de racordare a liniei 700 Bucureşti - Mogoşoaia - Urziceni la acesta.

"Odată cu finalizarea lucrărilor, circulaţia trenurilor care pleacă din Capitală spre Galaţi se va desfăşura pe ruta directă Bucureşti Nord - Mogoşoaia - Urziceni, în prezent traficul feroviar fiind deviat pe ruta Bucureşti Nord - Pajura - Chitila - Buciumeni - Mogoşoaia – Urziceni", anunţă Compania.

Potrivit CFR, proiectul de racordare a liniei Bucuresti Nord - Urziceni la pod, în zona de supratraversare a DN 1 A, este realizată în proporţie de 50 la sută, lucrările fiind realizate de SC WIEBE ROMANIA SRL.

Lucrările de modernizare a podului CF de la Mogoşoaia, care au presupus demolarea şi înlocuirea podului vechi cu un pod oblic, cu o singură deschidere, infrastructură din beton şi tabliere metalice, sunt realizate în proporţie de 90 la sută, fiind efectuate de IMPLENIA BAUGESELLSCHAFT m.b.H. şi S.C. METABET CF SA.

Etichete: CFR, Mogoşoaia, podul mogosoaia, tren

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE