Directorul CNADNR, pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva: "Avem întârzieri. Vom debloca situația"Directorul CNADNR C[t[lin Homor a vizitat, miercuri, șantierul autostrăzii Lugoj-Deva și a constatat că există întârzieri  "atât din culpa constructorului, cât și din alte culpe independente de voința lui". Promite însă că vor fi făcute toate demersurile pentru ca situația să fie deblocată.

Directorul CNADNR, pe santierul autostrazii Lugoj-Deva: "Avem intarzieri. Vom debloca situatia"
Directorul CNADNR, pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva: "Avem întârzieri. Vom debloca situația"
Foto: CNADNR

Directorul general al CNADNR SA, Catalin Homor, s-a aflat in cursul zilei de miercuri e santierele de drumuri si autostrazi din vestul tarii, intre care si trosonul de autostrada, Lugoj - Deva, transmite CNADNR priintr-un comunicat de presa.

"Am venit sa vad mai multe santiere si, de asemenea, daca promisiunile pe care le-am auzit cum ca lucrarile ar putea fi finalizate pana la sfarsitul anului au sau nu potential. Mai mult decat atat, consider ca nici constructorii nu trebiue sa se simta singuri si cand spun asta ma gandesc la colaborarea stransa in timpul derularii contractului. Tot in cadrul acestei colaborari as vrea sa mai adaug ca si controlul va fi o constanta in relatia Beneficiar - Antreprenor, conditie valabila pentru oricare dintre santierele in lucru. Am vazut toate loturile autostrazii Lugoj - Deva. Avem intarzieri atat din culpa constructorului cat si din alte culpe independente de vointa lui, iar impreuna facem toate demersurile sa deblocam situatia" a declarat Catalin Homor, directorul general CNADNR.

Etichete: autostradă, CNADNR, lugoj deva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE