Directorul din CNADNR care a semnalat neregulile din instituție nu mai are voie să intre în sediuDirectorul adjunct de investiţii de la CNADNR, regionala Craiova, Alin Goga, nu mai are voie să intre în sediul instituției. CNADNR i-a interzis accesul, după ce l-a și suspendat pentru că a susținut că în companie se petrec ilegalități.

Directorul din CNADNR care a semnalat neregulile din institutie nu mai are voie sa intre in sediu
Directorul din CNADNR care a semnalat neregulile din instituție nu mai are voie să intre în sediu
Foto: jurnalul.ro

Conducerea companiei a motivat măsura anunţată vineri prin faptul că Goga ar fi ameninţat mai mulţi angajaţi, informeză realitatea.net

"Având în vedere faptul că în cursul zilei de astăzi, 9 octombrie, juristul Alin Goga a transmis mai multe ameninţări la adresa unor salariaţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), atât verbal, cât şi prin interpuşi sau SMS, aducem la cunoştinţă opiniei publice că astfel de acţiuni contravin codului de comportament etic prevăzut de legislaţia în vigoare, preluat de CNADNR obligatoriu pentru toţi salariaţii companiei", se arată într-o informare de presă transmisă de CNADNR.

De asemenea, Goga a afirmat că are cunoştinţă despre concluziile şi constatările reprezentanţilor Corpului de Control, cu toate că acest control nu a fost încă finalizat şi nu a fost întocmit un raport final, mai spune compania.

"Toate aceste acţiuni ale domnului Alin Goga au determinat restricţionarea accesului acestuia în incinta companiei. Menţionăm că toate aceste acţiuni, declaraţii şi participări la emisiuni TV nu vor schimba cursul cercetărilor penale efectuate de către organele abilitate, cercetări în care domnul Alin Goga încearcă să-şi schimbe calitatea", mai menţionează reprezentanţii CNADNR.

Alin Goga a fost suspendat de CNADNR după ce a reclamat public, la Realitatea TV neregulile din instituţie. CNADNR şi-a motivat sancţiunea prin faptul că Goga "a furnizat informaţii în legătură cu activitatea companiei fără a fi împuternicit sau fără a avea mandat de la conducerea CNADNR".

Acesta a afirmat, la sfârşitul lunii iulie, că tronsonul de autostradă Sibiu-Orăştie ar trebui închis întrucât circulaţia se desfăşoară în condiţii nesigure, iar singura soluţie rămâne reconstruirea sa.

"Dacă se ia şpagă în CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat toată viaţa lor la stat. Mai e o problemă, au gestionat contracte care şi-au mărit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe nişte caiete de sarcini doar la anumite firme, adică erau făcute caiete de sarcini mănuşă, pentru anumite firme", a mai declarat el.

Etichete: Alin Goga, CNADNR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE