Directorul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la ParchetDirectorul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, este audiat la Parchetul General, marți, transmite Antena 3.

Directorul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchet
Directorul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchet
Foto: news.ro

Firma HexiPharma se afla in centrul scandalului dezinfectantilor din spitale, fiind acuzata ca vinde dezinfectanti diluati de pana la 10 ori. Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal avand ca obiect informatiile vehiculate in spatiul public privind dezinfectantii produsi de o firma autohtona utilizati in unitatile sanitare, a anuntat miercurea trecuta Parchetul General, intr-un comunicat.

Parchetul General a anuntat miercurea trecuta ca a inceput urmarirea penala in rem pentru "zadarnicire a combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse" in cazul dezinfectantilor din spitale.

Mai multe perchezitii au avut loc sambata trecuta la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, aminteste hotnews.ro.

Etichete: dan condrea, Hexi Pharma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE