Directorul medical al Institutului "Ana Aslan", revocat din funcţieConsiliul de Administrație al Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan" l-a revocat din funcție, joi, pe directorul medical, prof. dr. Gabriel Ioan Prada, în urma "neregulilor grave" constatate de Corpul de control al ministrului Sănătății.

Directorul medical al Institutului "Ana Aslan", revocat din functie
Directorul medical al Institutului "Ana Aslan", revocat din funcţie

Decizia de revocare a directorului medical vine după ce Corpul de control al ministrului Sănătății a arătat nereguli grave în privința achizițiilor făcute de unitatea sanitară, sporurilor plătite ilegal și încheierii unor contracte fără respectarea legii, în defavoarea spitalului, informează Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în anul 2015, Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către prof. dr. Gabriel Ioan Prada.

"În același an, Agenția Națională de Integritate a constatat și încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către fostul director medical", se precizează în comunicat.

Etichete: ana aslan, director medical Ana Aslan, Gabriel Ioan Prada, nereguli Ana Aslan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE