Directorul Penitenciarului Poarta Albă a fost DEMIS, după AVENTURA lui Cristi Borcea din închisoareDirectorul Penitenciarului Poarta Albă a fost demis după aventura lui Cristi Borcea din închisoare.

Directorul Penitenciarului Poarta Alba a fost DEMIS, dupa AVENTURA lui Cristi Borcea din inchisoare
Directorul Penitenciarului Poarta Albă a fost DEMIS, după AVENTURA lui Cristi Borcea din închisoare
Foto: ofsaid.ro

Directorul de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbat după ce s-a aflat că fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, ar fi întreţinut relaţii sexuale în închisoare cu o asistentă de acolo, anunţă România TV.

Măsurile drastice au fost luate după ce mai multe nereguli au fost descoperite în penitenciar. Cristi Borcea a fost mutat, iar salonul în care s-au găsit şi sticle de băuturi alcoolice a fost sigilat.

În prima jumătate a lunii, autorităţile au început anchetarea lui Cristi Borcea. Potrivit anchetatorilor, după ce a fost internat în spitalul Penitenciarului Poarta Alba, fiindcă a acuzat probleme cardiace, Cristi Borcea ar fi întreținut relații sexuale cu una dintre asistente. În rezerva sa s-au găsit și sticle de whisky.

Badea după ce a aflat că Borcea ar fi făcut sex la închisoare: Îmi fac tricou cu Cristi Borcea

Etichete: asistentă, aventura, aventura cristi borcea, Cristi Borcea, demisie, Mircea Badea, penitenciar, Penitenciarul Poarta Albă, sex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE